Egyptisk religion Animerede Gif

Egyptisk religion Gif til din computer

Velkommen til Gifmania

Egyptisk religion Billeder

Der er 104 Egyptisk religion gifs i Gifmania.dk
Billeder og Egyptisk religion Gif

Animerede billeder af Egyptisk religion

Egyptisk religion Gif

I dette afsnit finder du de bedste Egyptisk religion animerede gifs brug for at dele på sociale netværk eller tilpasse sin præsentation af en mere sjov måde.Denne gamle religion er et sæt af overbevisninger, der var de gamle egyptere. Det er en polytheistic religion, som det dyrke en masse forskellige guder. Men under regeringstid af Akhnaton var forbudt at tilbede en anden gud undtagen Aten, solguden.

Gratis billeder af Egyptisk religion

Egyptisk religion cliparts

De Egyptisk religion animerede gifs kan deles på alle sociale netværk og dermed gøre din væg mere sjov, kan du også sende hver animeret gif som postkort, vil vores system sende gif til den person, du ønsker, uden at skulle besøge en side mere, gøre ikke kender? Prøv det, være opfyldt Mange egyptiske guder er afbildet med en menneskelig krop og dyrs hoved, da Ra og Horus (falcon-headed), Anubis (sjakal- ledet), Seth (leder af dyr) eller Thoth (ibis- hoved). Andre har menneskelige hoved, ligesom Osiris, Amun, Isis og Maat.

Med den nye Gifmania være nemmere at indsætte en gif af Egyptisk religion på din blog eller hvor uden at vide meget, med den kode, vi giver, vil være meget nemt. I det gamle Egypten, cheferne var faraoerne. Disse egyptiske konger blev betragtet som næsten guddommelig oprindelse, og dermed i deres hieroglyffer er repræsenteret ved forskellige egyptiske guder. Narmer var den første farao, der regerede Egypten i år 3050. C.

Kan du lide Egyptisk religion gifs?

Egyptisk religion Animerede gif-billeder helt gratis, du kan bruge i dit arbejde, i dine websider, eller hvor du har brug for det. Alt grafisk materiale for designere, den nye Gifmania er en bank af ressourcer til design. Der er mange karakteristiske symboler for denne religion. Symbolerne for en farao var Heka (eller plejl, et værktøj, der anvendes som svøbe) og Nejej stokke (en personale eller sukkerrør-formet kurve), og Nemes (en hovedbeklædning som faraoer bar med sin krone).

Egyptisk religion grafik hvis du gør et spind af Egyptisk religion eller for arbejde, en rapport eller nogen dokumentation, der kræves kunstværk. Desuden alle vores galleri kan du downloade som gif pack. De mest populære bygninger, der tilhører det gamle Egypten er egyptiske templer, der var dedikeret til bestemte guder, og pyramider, som var gravsteder strukturer, hvor faraoerne blev begravet med deres ejendele.